Wat is de beste crypto om nu te kopen? 12 munten die kunnen exploderen in 2023

–News Direct–

Analisten hopen dit jaar enkele grote overwinningen te zien en daarom is dit het perfecte moment om de crypto markt te beoordelen om de crypto projecten te vinden die het grootste rendement kunnen opleveren.

Wat zijn de beste crypto's om nu in te investeren voor een enorm rendement?

Deskundigen zijn het erover eens dat er verschillende projecten en grote crypto's zijn die klaar lijken om het hele jaar door in de groene cijfers te schieten. Het lijdt echter geen twijfel dat een klein aantal beter zal presteren dan de rest. Het kan veel tijd kosten om precies te bepalen welke projecten het grootste potentieel hebben, en daarom zijn hier de beste cryptos op basis van het onderzoek van crypto marktanalisten:

 1. Shiba Memu (SHMU)

 2. Chancer (CHANCER)

 3. AltSignals (ASI)

 4. Metacade (MCADE)

 5. Binance Coin (BNB)

 6. Ethereum (ETH)

 7. Bitcoin (BTC)

 8. Filecoin (FIL)

 9. The Graph (GRT)

 10. Dogecoin (DOGE)

 11. Ripple (XRP)

 12. Uniswap (UNI)

Shiba Memu (SHMU) – Een meme coin met echte utility

Wat is Shiba Memu?

Shiba Memu is een gloednieuwe meme coin die de markt stormenderhand wil veroveren. Gebaseerd op het schattige Japanse Shiba Inu hondenras, is Shiba Memu niet zomaar een meme coin die mee wil doen met de hype rond crypto; het heeft echte utility en heeft tot doel een marketingkrachtpatser te worden door typisch tijdrovende marketingtaken te automatiseren, zodat marketeers zich kunnen concentreren op andere inspanningen. Shiba Memu is van plan een revolutie teweeg te brengen in marketinginspanningen en meer content te genereren dan 100 marketingbureaus bij elkaar. Om dit te doen, maakt Shiba Memu gebruik van zowel blockchain als AI technologie.

Shiba Memu leert van succesvolle marketingstrategien, schrijft zijn eigen PR en promoot zichzelf op relevante fora en sociale netwerken. Het zal in staat zijn om content te genereren op basis van de gegevens die voortdurend door AI geanalyseerd worden en deze ook op verschillende online platforms te publiceren. Vervolgens zal het het succes van zijn marketinginspanningen monitoren en analyseren en dienovereenkomstig aanpassen, waarbij het voortdurend leert en de content verbeterd om de resultaten te optimaliseren.

Waarom zou je investeren in Shiba Memu?

De markt voor meme coins was in 2022 maar liefst $20 miljard waard en zal naar verwachting alleen maar groeien. De meeste meme coins vertrouwen er echter op dat ze viraal gaan, waardoor de prijs hoog wordt. Zodra de hype is uitgewerkt, daalt de prijs drastisch. Dit biedt beleggers een zeer risicovolle en enige kans op korte termijn; als je een minuut te laat verkoopt, ben je veel geld kwijt. Dit is waar Shiba Memu anders is; het token heeft inherente utility en waarde, waardoor het een potentile langetermijninvestering is voor iedereen die overweegt een meme coin te kopen. Fans van memes en crypto enthousiastelingen die willen deelnemen aan de hype rond meme coins, zouden Shiba Memu moeten overwegen als een optie die gezonde winsten zou kunnen opleveren.

>>> Meer informatie, onder meer over het kopen van SHMU, vind je hier <<<

2. Chancer (CHANCER) – De industrie voor online gokken verstoren

Wat is Chancer?

Chancer is &#39;s werelds eerste op de blockchain aangedreven gedecentraliseerde markt. Ondernemers en broers Adam en Paul Kelbie zagen een gat in de gokindustrie en wilden een platform creren waarop alle soorten weddenschappen kunnen worden geplaatst – van kleine weddenschappen onder vrienden en collega&#39;s tot virale, wereldwijde weddenschappen op evenementen zoals de Superbowl of Oscars. Traditionele gokhuizen en bookmakers richten zich echter alleen op sportweddenschappen, dus om dat gat op te vullen werd Chancer geboren.

Chancer legt de macht in handen van de gebruikers; Chancer is een platform voor online gokken, geen bookmaker of gokhuis, dus de kansen zijn voor niemand scheef. In plaats daarvan zijn alle weddenschappen eerlijk en onafhankelijk gemodereerd, zodat gebruikers maximale winst kunnen maken.

Alle weddenschappen en uitbetalingen worden gedaan in CHANCER, het oorspronkelijke token van Chancer, dat het hele ecosysteem voedt. Gebruikers kunnen ook op verschillende manieren geld verdienen door het platform en hun markten te gebruiken en te promoten, of zelfs door een onafhankelijke node moderator te worden.

Chancer heeft grootse plannen voor de toekomst. De whitepaper schetst een uitgebreide routekaart voor de toekomst, inclusief plannen om uiteindelijk een DAO te worden.

Waarom zou je in Chancer investeren?

De web- en gokindustrie was in 2022 meer dan $60 miljard waard en zal alleen maar verder groeien. Het unieke aanbod van Chancer zal een revolutie teweegbrengen in de manier waarop mensen wedden, aangezien er geen huis is om van te verliezen – een aantrekkelijk vooruitzicht voor gokkers die het beu zijn om de kansen tegen zich op te stapelen. Door het platform op blockchain te bouwen, hebben de gebroeders Kelbie technologie gebruikt die gokkers vertrouwen zal geven vanwege de transparantie. Dit maakt Chancer zeer ontwrichtend binnen de gokindustrie en experts voorspellen dat Chancer een flink deel van de bovengenoemde waarde van de industrie zal nemen, waardoor het een van de beste crypto&#39;s wordt om in 2023 in te investeren.

>>> Meer informatie, onder meer over het kopen van CHANCER, vind je hier <<<

3. AltSignals (ASI) – Beste crypto om te kopen voor AI-potentieel

Wat is AltSignals?

AltSignals is een ongelooflijk nieuw project dat al door 50.000 mensen wordt gebruikt voor hun trading signals. Het project staat vooral bekend om zijn innovatieve en zeer succesvolle AltAlgo product (levert meer dan 1.500 signalen met een verbazingwekkend succespercentage van 64%). Het project blijft de grenzen verleggen en lanceert het ASI token om de ontwikkeling van een next-gen trading signals product te ondersteunen, genaamd ActualizeAI.

ActualizeAI zal de nieuwste technieken voor machinaal leren gebruiken om een ongekend slagingspercentage voor zijn signalen te bieden. Het zal daarbij gebruikmaken van geavanceerde ML-implementaties zoals natuurlijke taalverwerking (NLP) en versterkend leren.

Waarom zou je in AltSignals investeren?

Aangezien het ASI token niet alleen cruciaal is voor toegang tot het nieuwe product, maar ook om toegang te krijgen tot de exclusieve AI Members Club, waar houders op andere manieren beloningen kunnen verdienen, kunnen we verwachten dat er in de toekomst een enorme koopdruk op het token zal zijn.

Het komt niet vaak voor dat investeerders de kans krijgen om tokens voor een bestaand project te bemachtigen tegen de sterk verlaagde tarieven die beschikbaar zijn in de ASI presale. Van slimme investeerders wordt verwacht dat ze massaal blijven kopen – vooral in het licht van het enorme potentieel dat marktanalisten toeschrijven aan het AltSignals project.

>>> Je kunt hier deelnemen aan de AltSignals presale <<<

4. Metacade (MCADE) Een revolutie in de gamingwereld

Wat is Metacade?

Metacade legt de basis om de manier te veranderen waarop gamers hun favoriete hobby ervaren. Na de recente release van de gedetailleerde whitepaper die de verregaande ambities van het team van Metacade onthulde om de grootste play-to-earn (P2E) arcade ter wereld te bouwen, blijft het project de aandacht trekken.

Analisten zijn enthousiast over de visie van Metacade, mede door het uitgebreide beloningssysteem en dat het platform geschikt is voor een breed scala aan verschillende spelstijlen. Of gamers nu liever solo spelen of hun vaardigheden testen tegen het beste dat de Metacade community te bieden heeft terwijl ze zich een weg banen naar de top van het klassement, Metacade heeft iedereen iets te bieden. Dit geeft het project een enorme totale adresseerbare markt (TAM) van 3 miljard gamers over de hele wereld.

Het ontwerp van Metacade gaat ook innovatief verder dan beloningen voor het spelen van games en stimuleert de constante verbetering van de gebruikerservaring door het gebruik van beloningen voor positieve activiteiten zoals het delen van alfa en het schrijven van game beoordelingen.

Waarom zou je in Metacade investeren?

Het utility token MCADE is van cruciaal belang voor het functioneren van het platform. Het biedt investeerders een kans die sterk zal worden benvloed door de verwachte groei van het aantal gebruikers in 2023 en daarna, waardoor velen MCADE beschouwen als een van de beste crypto&#39;s om nu te kopen.

Het project is gebouwd op de Ethereum blockchain, waardoor het kan profiteren van de ingebouwde beveiliging van de proof-of-stake chain. Het Ethereum netwerk is ook het meest betrouwbare, waardoor gebruikers en ontwikkelaars vertrouwen kunnen hebben in de uptime van de keten.

>>> Je kunt hier deelnemen aan de Metacade presale <<<

5. Binance Coin – Profiteren van de steun van een grote gecentraliseerde exchange

Wat is Binance Coin?

Naast het feit dat Binance de meest dominante van alle gecentraliseerde exchanges is en beschikt over de meeste wereldwijde handelstransacties tussen crypto exchanges in de ruimte, heeft het bedrijf ook aanzienlijke inspanningen geleverd om het ecosysteem van Binance te ontwikkelen. Hieronder valt de eigen blockchain, de Binance Smart Chain, aangedreven door het native token BNB.

De Binance Smart Chain kan rekenen op veel ondersteuning van Binance. Hoewel de chain als meer gecentraliseerd wordt beschouwd dan vele andere, hebben de lage transactiekosten (het kan zo weinig als $0,02 kosten voor een enkele transactie) in combinatie met snelle blocktijden ervoor gezorgd dat de chain erg populair is bij veel beginnende projecten, van meme coins tot gedecentraliseerde exchanges.

Door de functionaliteit aan te bieden om smart contracts te ondersteunen, heeft de Binance Smart Chain een groot aantal gedecentraliseerde financin, meme coins en non-fungibele tokens live zien gaan.

Waarom zou je in Binance Coin investeren?

Door de functionaliteit aan te bieden om smart contracts te ondersteunen, heeft de Binance Smart Chain een groot aantal gedecentraliseerde financin, meme coins en non-fungible tokens live in de chain zien gaan. In combinatie met ongelooflijk lage gaskosten is het waarschijnlijk ook in de toekomst een populaire bestemming voor veel projecten.

Met Binance kunnen gebruikers ook beloningen verdienen voor het staken van de native valuta, BNB-tokens, en met een toegewijde community kan het een mooie toekomst tegemoet gaan. Aangezien Binance de crypto industrie helpt groeien en ontwikkelaars een veilige en goedkope route naar de markt biedt, zou het ondanks de toch al hoge marktkapitalisatie een sterk rendement kunnen opleveren voor investeerders, waardoor het voor conservatieve investeerders een goede kandidaat is voor de beste crypto om te kopen.

6. Ethereum – De maker van smart contracts

Wat is Ethereum?

Ethereum volgde kort na Bitcoin en bracht een revolutie teweeg in de breedte van de crypto industrie door de doorbraak van smart contracts naar de massa te brengen. Ethereum maakt gebruik van blockchain technologie en smart contracts om te voldoen aan een groot aantal verschillende gebruiksscenario&#39;s – van meme coins tot gedecentraliseerde financiering.

De Ethereum blockchain is nu overgestapt naar een proof-of-stake consensusmodel, waarbij het native token ETH wordt gebruikt om transacties te valideren. Deze overstap van proof-of-work werd in 2022 voltooid en maakt ook de weg vrij voor lagere transactiekosten in de toekomst.

Het aantal gedecentraliseerde applicaties op de Ethereum blockchain blijft groeien, en daarom is het geen wonder dat ETH al jaren een van de beste crypto&#39;s is om te kopen.

Waarom zou je in Ethereum investeren?

De marktkapitalisatie van Ethereum komt op de tweede plaats na Bitcoin en dit heeft ertoe geleid dat velen geloven dat het moeilijk is om te suggereren dat ETH de beste crypto is om in te investeren vanwege het lagere potentieel voor enorme opbrengsten in vergelijking met projecten in een eerder stadium.

Nu de Ethereum blockchain echter wordt gebruikt voor steeds meer grote use cases en regelgeving dit jaar groen licht geeft voor TradFi-investeerders, zouden we een golf van fondsen in het Ethereum netwerk kunnen zien. Dat zou kunnen betekenen dat de marktkapitalisatie nog steeds veel ruimte heeft om te stijgen – op voorwaarde dat het team de gasprijzen laag kan houden.

7. Bitcoin – Beste keuze voor digitale valuta

Wat is Bitcoin?

Sinds de oprichting in 2009 door het pseudoniem Satoshi Nakamoto, heeft Bitcoin de industrie bepaald en is ondanks alle verwachtingen gestaag in populariteit gegroeid.

Bitcoin is de grootste crypto en gebruikt blockchain om transacties vast te leggen en te verifiren. Aangezien het werkt zonder een centrale autoriteit of tussenpersoon, wordt het beschouwd als een &#39;peer-to-peer&#39; betalingssysteem. Transacties die Bitcoin gebruiken, worden verwerkt door een netwerk van nodes die met elkaar communiceren en een gedeeld grootboek van transacties bijhouden. Het is voor iedereen heel gemakkelijk om een node te starten en zo te helpen om het netwerk van Bitcoin te beveiligen.

Het beperkte aanbod van Bitcoin van 21 miljoen Bitcoin is een bepalend kenmerk van de digitale valuta. Dit beperkte aanbod creert een schaarste die in de loop der jaren veel van de prijsactie van Bitcoin heeft veroorzaakt. Dit wordt afgedwongen door de onderliggende code, die de snelheid bepaalt waarmee nieuwe Bitcoin wordt gemaakt door middel van block mining. Ook bepaalt dit het totale aantal Bitcoin dat uiteindelijk kan worden gemined.

Behalve dat het een betaalmiddel is, staat Bitcoin ook bekend om zijn potentieel als waardeopslag. Het wordt vergeleken met digitaal goud vanwege het beperkte aanbod en het potentieel om te dienen als indekking tegen inflatie. Het heeft ook veel van de projecten in de crypto ruimte genspireerd, waarbij Litecoin wordt beschouwd als het zilver voor het goud van Bitcoin.

Veel houders van BTC zien het gebeuren dat Bitcoin op een dag de fiat valutas volledig zal vervangen. Ze houden dus voor de lange termijn vast, of het nu gaat om een gecentraliseerde exchange, een hardware wallet of om de privsleutels zelf.

Waarom zou je in Bitcoin investeren?

Bitcoin kent niet langer hetzelfde niveau van extreme volatiliteit als ooit, maar dat betekent niet dat Bitcoin nog steeds geen solide rendement voor investeerders kan opleveren. BTC zou dit jaar beweging kunnen zien naarmate de regelgeving van kracht wordt en de kans vergroot dat een Amerikaanse Bitcoin ETF wordt goedgekeurd.

Terwijl veel investeerders de voorkeur geven aan projecten die zich in een eerder stadium bevinden, zoals een eerste ruilaanbod of zelfs eerder. Hoewel Bitcoin mining nu moeilijk is, zal BTC waarschijnlijk een van de beste crypto&#39;s blijven om te kopen en de markt voor crypto blijven leiden.

8. Filecoin – Beste crypto voor gedecentraliseerd delen van bestanden

Wat is Filecoin?

Filecoin is een crypto project dat een gedecentraliseerd opslagnetwerk beheert, waardoor bestanden op een zeer veilige manier kunnen worden opgeslagen zonder dat er gecentraliseerde servers nodig zijn. Beleggers die investeren in crypto beschouwen Filecoin als de leidende Web 3.0-opslaginfrastructuur crypto op de markt en de huidige prijs en marktkapitalisatie weerspiegelen het potentieel dat het project biedt.

Het project beschikt over een reeks economische prikkels die ervoor zorgen dat aanbieders van opslag zich aan de regels houden. Op dit moment verwerkt het project bijna 500 petabyte aan gegevens voor klanten.

Waarom zou je in Filecoin investeren?

Filecoin is een goed voorbeeld van een token dat de toekomst van de crypto markt, Web 3.0 use cases en een gedecentraliseerd internet zou kunnen ondersteunen. Als het project kan aantonen dat het in staat is om te blijven schalen, kan het de prijs van FIL zien stijgen als gevolg van het toenemende gebruik van de technologie van het project.

Hoewel veel andere crypto activa weinig utility bieden, plaatst Filecoin&#39;s gebruik van het FIL-token het voor veel andere crypto&#39;s en zelfs sommige met hogere marktkapitalisaties. Dit zou kunnen betekenen dat 2-3x waardestijging FIL analisten niet zou verbazen, aangezien de groei in Web 3.0 doorzet.

9. The Graph – Beste voor opgeslagen blockchain gegevens

Wat is The Graph?

Het Graph token heeft zichzelf gepositioneerd als een van de crypto activa die de toekomstige infrastructuur van Web3 ondersteunen, waarbij het project native token GRT gebruikt om een gelaagd systeem van blockchain gegevensindexering en -herstel mogelijk te maken. Deze functionaliteit is cruciaal voor projecten die gegevens willen gebruiken die zijn opgeslagen op veel verschillende blockchains. The Graph wil de toegang tot die gegevens eenvoudig en effectief maken voor zijn gebruikers.

Use cases voor The Graph zouden aanzienlijk moeten toenemen naarmate de interesse in blockchain gegevens groeit. Dit kan zijn om virtuele percelen in blockchain games bij te houden of marktanalyse van liquiditeitsniveaus in veel verschillende gedecentraliseerde protocollen.

Waarom zou je in The Graph investeren?

Web 3.0-infrastructuur projecten zijn topkandidaten voor de beste crypto om te kopen, en hoewel het meestal investeringen voor de lange termijn zijn, vormen ze een goed onderdeel van gebalanceerde crypto portfolio&#39;s. GRT zal waarschijnlijk vele jaren nodig hebben om sterke rendementen te zien, het speelt een cruciale rol in de toekomst van de industrie.

Naarmate meer en meer projecten live gaan in Web3, van supply chain monitoring tot play-to-earn platforms, zal het gebruikersbestand van The Graph blijven groeien. Als het project in staat is om door het veranderende landschap de juiste prikkels op te bouwen, kan het voor houders grote opbrengsten opleveren, in de orde van grootte van 3-4x.

10. Dogecoin – Beste crypto om in te investeren voor memes

Wat is Dogecoin?

Dogecoin was een crypto die is gemaakt als een leuker en toegankelijker alternatief voor Bitcoin. Hoewel het begon als een grap, heeft het een community opgebouwd die tot de sterkste in de wereld van crypto behoort. Het project ziet zichzelf als een levensvatbare digitale valuta en wordt al vele jaren door zijn toegewijde volgers verdedigd als de beste crypto om te kopen.

De technische ontwikkeling van het project is na een lange pauze doorgegaan. Dit zou Dogecoin kunnen helpen om uit te breiden naar meer use cases en zelfs om zijn eigen smart contracts op de blockchain te leveren.

Waarom zou je in Dogecoin investeren?

Er gaan geruchten dat Dogecoin in de toekomst zou kunnen overschakelen naar proof-of-stake, wat het aantrekkelijker zou kunnen maken voor degenen die zich bezighouden met het milieu. Hierdoor zou het project een nieuwe impuls kunnen krijgen.

Bij het zoeken naar de beste crypto om in te investeren, is Dogecoin vaak een sterke keuze vanwege de toegankelijkheid. Naarmate cryptos meer mainstream worden, zouden we Dogecoin in handelsvolumes kunnen zien toenemen, aangezien de zeer volatiele crypto wordt opgepikt, hetzij als een investering op lange termijn of gewoon voor de lol.

Het rendement zal waarschijnlijk altijd hoger zijn bij nieuwe crypto projecten, maar de eigen crypto DOGE van de Dogecoin chain zal er voor de lange termijn zijn, vooral als het in de toekomst smart contracts kan ontgrendelen.

11. Ripple – Beste crypto voor banken

Wat is Ripple?

Crypto enthousiastelingen zullen Ripple goed kennen. Het langlopende project is opgericht in 2012 en gebruikt zijn RippleNet platform om grensoverschrijdende betalingen mogelijk te maken, waarbij het XRP-token voor transacties dient als zowel liquiditeit als als brug naar fiat valuta.

Ripple is al jaren verwikkeld in een rechtszaak met de SEC over de vraag of XRP kwalificeert als een security. De real-world value van het project is opgeschort totdat de partijen een oplossing bereiken. Gezien het volume van wereldwijde transacties die grensoverschrijdend worden uitgevoerd, zou XRP, wanneer het volledig wordt benut, kunnen profiteren van astronomische transactievolumes.

Waarom zou je in Ripple investeren?

Veel andere cryptos hebben de afgelopen jaren meer positieve prijsacties gezien als gevolg van de SEC-rechtszaak, maar vrijwel geen enkel ander blockchain platform heeft de bankrelaties die in handen zijn van het team van Ripple.

Nu het resultaat van de rechtszaak binnenkort verschijnt, zouden degenen die op zoek zijn naar welke crypto nu te kopen, aangetrokken kunnen worden door de kans dat XRP stijgt met een positief resultaat. Mocht het resultaat niet in de richting van Ripple gaan, dan zouden investeerders natuurlijk het tegenovergestelde kunnen zien gebeuren.

De hoge totale marktkapitalisatie van het XRP token van Ripple heeft de hordes fanatieke fans niet afgeschrikt, maar het valt nog te bezien of ze allemaal voor de lange termijn zullen vasthouden als de rechtszaak tot zijn einde komt.

12. Uniswap – Beste keuze voor gedecentraliseerde crypto exchanges

Wat is Uniswap?

Uniswap is een gedecentraliseerde exchange die is gebouwd op de Ethereum blockchain en een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan het ecosysteem van Ethereum doordat gebruikers toegang krijgen tot digitale activa in een vroeg stadium voordat ze worden genoteerd op reguliere gecentraliseerde exchanges.

Uniswap maakt gebruik van een geautomatiseerd marktmaker (AMM)-model, wat betekent dat de prijzen van handelsparen worden bepaald door een wiskundig algoritme dat rekening houdt met de hoeveelheid geld in liquiditeitspools op het platform.

Uniswap is misschien wel de bekendste van de gedecentraliseerde applicaties die zijn gebouwd op blockchain technologie. Het crypto token, UNI, heeft hiervan geprofiteerd – zelfs tijdens de crypto winter.

Waarom zou je in Uniswap investeren?

Uniswap is een kernonderdeel van het ecosysteem van Ethereum en de rol die het speelt om gebruikers toegang te geven tot projecten in een vroeg stadium en andere cryptos die niet op gecentraliseerde exchanges staan.

De markten voor crypto lijken onzeker over de toekomst van gedecentraliseerde applicaties in het licht van de regelgeving die dit jaar komt, maar UNI zou een grote prijsstijging kunnen zien als het in staat is DEX-concurrenten aan te bieden en als Ethereum blijft groeien in het licht van lagere transactiekosten.

Conclusie – Wat is op dit moment de beste crypto om in te investeren?

Hoewel er dit jaar veel projecten zijn die de prijzen van crypto zouden kunnen doen stijgen en grote winsten voor investeerders zouden kunnen opleveren, is Shiba Memu onder experts een duidelijke favoriet als de beste crypto. Door het enorme potentieel dat het project biedt, naast de sterk verlaagde tokenprijzen die beschikbaar zijn tijdens de populaire presale, is het een voor de hand liggende keuze voor investeerders die zich richten op het vinden van de beste crypto op de markt om hun winst en crypto portfolio dit jaar te maximaliseren.

Gerelateerde veelgestelde vragen over crypto

Wat zijn cryptos?

Cryptos zijn digitale of virtuele valuta&#39;s die innovatieve encryptietechnieken gebruiken om transacties te beveiligen en te verifiren en om de aanmaak van nieuwe eenheden van de crypto (die vaak tokens of coins worden genoemd) te controleren. Een belangrijk onderdeel van cryptos is hun gebruikelijke decentralisatie, wat betekent dat ze niet worden gecontroleerd door een centrale bank of autoriteit zoals een overheid of een andere financile instelling.

In plaats daarvan gebruiken cryptos blockchain technologie, een gedistribueerd grootboeksysteem dat veilige en transparante transacties mogelijk maakt. Iedere transactie wordt geregistreerd in een block op de blockchain en gevalideerd door een netwerk van computers, ook wel nodes genoemd. Deze werken samen om de transactie te verifiren en te bevestigen, vaak om beloningen te verdienen in het oorspronkelijke token van de blockchain.

Wat is een crypto presale?

Een crypto presale is een methode voor fondsenwerving die wordt gebruikt door crypto projecten om geld in te zamelen voordat ze hun eerste tokens voor het publiek lanceren.

Bij crypto presales biedt een project een beperkt aantal tokens of coins aan een selecte groep investeerders, meestal institutionele investeerders of vermogende particulieren, tegen een gereduceerde prijs. Het doel van de presale is in de eerste plaats om geld in te zamelen om de ontwikkeling van het project te ondersteunen. Ook heeft het vaak het voordeel dat er een community van supporters rond een project wordt opgebouwd.

Een presale kan een hoog rendement opleveren voor investeerders vanwege de lage prijzen van de tokens en de groeiruimte die projecten in dit vroege stadium hebben, waardoor velen ze beschouwen als de beste optie voor het investeren in crypto.

Welke crypto explodeert in 2023?

Het is moeilijk om te bepalen welke crypto op de markt het grootste rendement zal opleveren in 2023, maar Shiba Memu is een project waarvan het lijkt alsof het een enorm rendement kan opleveren als gevolg van het hoge niveau van token utility en het enorme potentieel van de project in de sector. Een crypto presale wordt algemeen gezien als de beste tijd om te investeren, aangezien vroege investeerders tokens op hun hardware wallet kunnen laten staan voor een langetermijninvestering en alle vruchten kunnen plukken wanneer een project mainstream wordt.

Welke crypto kan ik vandaag kopen voor winst op de korte termijn?

Hoewel Shiba Memu een van de crypto projecten lijkt te zijn die dit jaar de grootste kans hebben om te exploderen, gezien de verlaagde prijs van het token en de hoge renteniveaus sinds de lancering van de presale, is Bitcoin ook een project dat dit jaar relatief grote opbrengsten zou kunnen opleveren als de regulering in werking treedt en TradFi begint zich op te stapelen.

Welke crypto kan ik vandaag kopen voor winst op de lange termijn?

Naast Shiba Memu heeft Chancer een interessant lange termijn potentieel als het erin slaagt de gokindustrie te ontwrichten. Dit komt door de enorme omvang van wat dit zou kunnen inhouden en de vooruitzichten om het product voortdurend te ontwikkelen naarmate meer en meer consumenten dit na de lancering in 2024 overnemen.

Wat is de beste crypto om in 2023 in te investeren?

De sleutel tot het vinden van de beste crypto om dit jaar in te investeren, is het identificeren van crypto projecten die een lage waardering hebben in vergelijking met hun potentieel. Waar het project ontwikkelaars in staat stelt om voort te bouwen op het ecosysteem, is ook een groot pluspunt, omdat real world value (en beloningen) biedt en andere crypto activa aanmoedigt om waarde toe te voegen aan de kernprojecten.

Zijn er crypto ETF&#39;s (Exchange Traded Funds)?

Crypto ETF&#39;s zijn in sommige landen al beschikbaar, de eerste crypto ETF werd in februari 2021 in Canada gelanceerd. Verschillende andere landen, waaronder de Verenigde Staten, overwegen momenteel voorstellen voor hun eigen crypto ETF&#39;s, waardoor beleggers blootstelling kunnen krijgen aan een gediversifieerde portefeuille van cryptos zonder dat ze de onderliggende activa direct aan hoeven te houden.

Contact Details

SHIBA LIMITED

SHIBA LIMITED

[email protected]

Company Website

http://shibamemu.com

View source version on newsdirect.com: https://newsdirect.com/news/wat-is-de-beste-crypto-om-nu-te-kopen-12-munten-die-kunnen-exploderen-in-2023-832179518

CryptoMedia

comtex tracking

COMTEX_439506218/2655/2023-09-04T13:41:13

Disclaimer: The views, suggestions, and opinions expressed here are the sole responsibility of the experts. No Newsline Hub journalist was involved in the writing and production of this article.